Ταινία μικρού μήκους-ντοκιμαντέρ της φοιτήτριάς μας Κωνσταντίνας-Δάφνης Τιμολέων.

Πρόγραμμα ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ  

Το πρόγραμμα “Διάπλασης” είναι ένα Δια-πανεπιστημιακό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης τελειόφοιτων ΑΕΙ, από Τμήματα του ευρύτερου οπτικοακουστικού τομέα με τη συνεργασία της Βουλής των Ελλήνων, με στόχο τη δημιουργία σειράς ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για προβολή στο Κανάλι της Βουλής (Φοιτητιβίσματα). Στα πλαίσιο αυτού του προγράμματος η επιλογή των φοιτητών και των φοιτητριών, η υποστήριξη του εξαμηνιαίου κύκλου της παραγωγής και η ανάπτυξη του προγράμματος γίνονται με τη συμβολή έμπειρων πανεπιστημιακών (σύνδεσμοι καθηγητές). Στο Τμήμα μας (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου) οι καθηγητές που συνεργάστηκαν στο πρόγραμμα ήταν ο κος Αλεβίζος Σοφός (πρόεδρος του τμήματος) και ο κος Γιώργος Κόκκινος (διευθυντής του Εργαστηρίου Ιστορίας και Κοινωνικών Επιστημών).

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε με επιτυχία η φοιτήτριά μας Κωνσταντίνα-Δάφνη Τιμολέων και δημιούργησε δύο ταινίες μικρού μήκους.

Η πρώτη της ταινία προβλήθηκε την Κυριακή 20/3/22 στο κανάλι της Βουλής των Ελλήνων.

Πληροφορίες για την προβολή μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:

https://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi/programma/?date=2022-03-20&tv=ea764782-fdae-4035-abc9-ae4b0105ea4a&p=6f85998f-92d1-419f-8a44-a96f013af6be

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την ταινία μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο στον οποίο προβάλεται δωρεάν: